Onze bedrijven

Verspanende bedrijven die al jarenlang intensief samenwerken, processen perfect op elkaar hebben afgestemd en toch een eigen karakter hebben behouden. Dat is waar u als klant van profiteert.

Elk van deze bedrijven kenmerkt zich door hoge standaards op het gebied van snelheid, kwaliteit en leveringsbetrouwbaarheid. Alle Micro Machining Group bedrijven beschikken uiteraard over een modern machinepark en gemotiveerd, vakkundig personeel. Toch excelleren de individuele bedrijven op specifieke onderdelen.

Technology Twente is binnen de groep de echte allrounder, bijna te vergelijken met een triatlonatleet. Namelijk perfect in staat om de juiste balans te bieden tussen snelheid, aantallen en kwaliteit. Hoe uniek dit allround specialisme is, merkt u pas als het nodig is. Technology Twente is namelijk op haar best als wij samen met u de grenzen van de mogelijkheden en productieprocessen opzoeken.

Germefa gaat voor precisie. Grotere precisie zorgt gemerkt en ongemerkt voor talloze mogelijkheden. Hoe groter de nauwkeurigheid en hoe hoger de kwaliteitseisen hoe mooier wij bij Germefa de uitdaging vinden. Dag in dag uit is Germefa bezig om deze nauwkeurigheid en kwaliteit te waarborgen en verder te verbeteren. Elke keer weer blijkt Germefa in staat haar opdrachtgevers, veelal uit veeleisende markten te verbazen met extreme precisie en kwaliteit.